Gaan ze bij Familie volledig in de fout bij deze scène?

0
Gaan ze bij Familie volledig in de fout bij deze scène?
Foto: VTM

Kijkers stellen zich openlijk vragen bij enkele scènes in Familie. “In coronatijden op café gaan en dansen, dat klopt niet, hé,” schrijft een kijker op Facebook. De meningen bij de kijkers zijn echter verdeeld.

De makers van Familie hebben immers altijd gezegd het coronavirus niet in het verhaal te schrijven. Familie is fictie en dat moet zo blijven. Heel wat kijkers vinden het ook goed dat corona niet vermeld wordt in de soap.

“Horen we nog niet genoeg over corona? Als dat virus ook nog eens in soaps verwerkt wordt, smijt ik mijn tv buiten”, schrijft Anja op Facebook.

En heel wat kijkers delen de mening van Anja. Soaps zijn de enige plaats waar je nog niet geconfronteerd wordt met het virus… “Eventjes coronavrij tv kijken. I love it!”

Toch zijn er ook kijkers die er een andere mening op nahouden. “Dat hadden ze misschien net wél moeten doen”, schrijft Luc. “Er zijn nog teveel mensen die niet beseffen dat we in corona tijd zitten en er maar op los leven zonder nadenken …het moet daarom niet 1 jaar aan een stuk zijn maar de mensen laten snappen dat het daarna beter kan en terug alles mag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven