De Verhulstjes verhuizen naar Saint-Tropez: “daar voel ik me thuis”

0
De Verhulstjes verhuizen naar Saint-Tropez: “daar voel ik me thuis”
Foto: Photo News

Gert Verhulst kocht twee jaar geleden een huis in Saint-Tropez en in Het Laatste Nieuws bevestigt de Studio 100-baas dat hij met zijn gezin voor het tweede seizoen van De Verhulstjes naar dat buitenverblijf trekt.

In Het Laatste Nieuws omschrijft Gert Verhulst het nieuwe seizoen van de realitysoap gekscherend als ‘La familie Verhulst à Saint Tropez’. “Na ons leven zoals het is, wordt het nu onze vakantie. Lekker niksen dus, in onze bubbel”, klinkt het bij het voormalige baasje van Samson.

“En neen, we gaan niet elke dag op restaurant. Daarvoor is Saint-Tropez echt te duur, belachelijk duur soms. Dat is niet uit gierigheid, maar omdat ik me nog altijd goed wil voelen bij wat ik moet betalen en wat ik daarvoor krijg”, verduidelijkt Gert Verhulst.

Echtgenote Ellen en ‘kinderen’ Viktor en Marie zullen opnieuw van de partij zijn. Ook de honden Leo en Marcel trekken er mee op uit. Gert bevestigt ook dat Jef, de vriend van Marie, van de partij zal zijn, maar of ook Sarah, de nieuwe vriendin van Viktor in beeld zal komen is nog onduidelijk.

Gert Verhulst voegt eraan toe dat hij tien jaar geleden zijn hart verloor aan het wat oubollige Saint-Tropez: “Het voelt als thuiskomen. Ik ben er een gelukkige mens.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven