Marco Borsato in tranen na boodschap van dochter Jada

0
Marco Borsato in tranen na boodschap van dochter Jada
Foto: Nick De Maeyer

Marco Borsato is helemaal terug en dat zullen we geweten hebben. De Nederlandse zanger is echt overal te horen. Niet één Belgische radio waar Marco Borsato niet over de vloer komt. Dat was afgelopen week ook zo bij MNM waar Marco Borsato bij Peter Van de Veire in Marathonradio te gast was.
Marco Borsato heeft geen makkelijk jaar achter de rug, zondag werd hij door onder andere zijn kinderen in de bloemetjes gezet. In Nederland was het namelijk Vaderdag.

Jada, één van de kinderen van Marco en Leontine, heeft een nummer gemaakt voor haar vader, zij wil dolgraag de muziek in en in de voetsporen van haar vader treden. “Jada is net geslaagd”, reageerde een trotse papa bij MNM.
“We hebben best wel een ingewikkeld jaar achter de rug. Ze heeft een nummer over heel de situatie gemaakt en daar is alvast een demo van gemaakt”.
“Ik moest eerlijk gezegd slikken toen ik het nummer voor het eerst hoorde. Ik heb het al vaak beluisterd en de eerste paar keer niet met droge ogen. Het is mooi dat je kind in de vorm van muziek iets aan de buitenwereld wil melden. Er zijn maar weinigen die weten hoe het tussen mij en Leontine echt zit. Wij gaan goed met onze huwelijksproblemen om, de band is onbreekbaar. Mijn kinderen hebben mij ook vergeven”, stelt Marco Borsato.

“De druk van de buitenwereld is bijzonder groot, maar de kinderen weten maar al te goed wat er gebeurd is, dat hebben wij goed uitgesproken”, gaat Marco Borsato.

Dat Jada in de muziek gaat, dat is haar volste recht. “Ik heb heel veel moois uit dit vaak gekregen, ook heel veel liefde Ik heb mezelf kunnen ontplooien. Zelfs bij jullie staan mensen buiten te wachten om op de foto te kunnen. Ik blijf het toch een bijzonder gegeven vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven