Mathias Vergels offert weekend op voor slachtoffers watersnood

0
Mathias Vergels offert weekend op voor slachtoffers watersnood
Foto: VRT

Hij deed het eerder al, maar Mathias Vergels heeft opnieuw een deel van zijn weekend opgeofferd om zich in de Ardennen in te zetten voor de slachtoffers van de watersnood. Wij weten nu al dat er weer mensen kritiek gaan geven als deze post op de sociale media gedeeld zal worden, maar wij hebben enorm veel respect voor wat Mathias Vergels doet. Het lijkt allemaal evident, maar heb jij de handen al uit de mouwen gehaald?

“Zaterdag gingen we helpen in het stadje ‘Trooz’. Samen met deze en vele andere klasbakken van Brothers of Solidarity. Ondertussen hebben we met onze VZW al meer dan 30.000euro ingezameld. Daarmee kochten we gaskachels die we uitdeelden aan de getroffen bewoners”, laat Mathias Vergels.

Net zoals heel wat andere mensen die ter plaatse al zijn gaan helpen, doet hij ook de vaststelling dat de eindmeet absoluut nog niet in zicht is, integendeel. “De ramp heeft zich ondertussen al een maand geleden voltrokken, toch is er nog gigantisch veel werk. Bij deze wil ik nogmaals alle hulpdiensten en vrijwilligers bedanken om te helpen. Laat ons deze mensen niet vergeten. Het is niet omdat de media de sensatie van dit alles heeft uitgeput, dat er geen hulp meer nodig is. Samen staan we sterk, sterker dan politieke spelletjes, sterker dan we zelf denken. Respect voor iedereen die gesteund heeft. ✊ #helpbelgium #Trooz #nizieveredoen #fuckpolitics #brothersofsolidarity #fiereparrain”, schrijft Mathias Vergels op Instagram.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven