Jeroen Meus kan wel tegen een stootje. “Ik heb in mijn leven twee jobs gedaan: een restaurant runnen en tv maken. Als er twee jobs bestaan die ongelooflijk veel kritiek krijgen, zijn het die wel”, vertelt de tv-kok in Dag Allemaal.
Voor Meus is het vanzelfsprekend dat hij de kijkcijfers van zijn programma’s nauwgezet opvolgt: “Weet je wie er zegt dat het aantal kijkers niet belangrijk is? Zij die er geen hebben. Punt”, spreekt Jeroen Meus duidelijke taal in het weekblad.
Succes mag je ook nooit als vanzelfsprekend gaan beschouwen: “Ik heb wel eens gedacht dat we werden ingehaald door de tand des tijds, maar ik merk telkens opnieuw dat het toch niet zo is”, onthult Meus in Dag Allemaal. En dat merkt hij vooral aan de reacties bij de jeugd.
“Onlangs kreeg ik weer vier filmpjes doorgestuurd van kinderen die naar ‘Dagelijkse Kost’ kijken. Zalig!” klinkt het niet zonder trots bij Jeroen Meus in Dag Allemaal.