Familie-actrice Annie Geeraerts: “dokters zeggen dat ik er te oud voor ben”

0
Familie-actrice Annie Geeraerts: “dokters zeggen dat ik er te oud voor ben”
Foto: DPG Media

Annie Geeraerts mag dan wel 97 jaar zijn, toch straalt de actrice nog steeds als ze als ‘de bomma’ op de set van Familie staat. Hoe gaat het nu met Annie en haar vriend Paul? Hebben ze nog geen last van gezondheidskwaaltjes?

“Paul is vijf jaar jonger en de vlinders zijn er nog steeds, maar hij heeft serieuze rugproblemen en ikzelf sukkel met mijn knieën”, geeft Annie Geeraerts toe in Primo. “Uitstappen maken is er dus niet meer bij, want ik ben minder mobiel dan vroeger.” Zou een nieuwe knie geen oplossing kunnen zijn?

“Jaren geleden spraken ze al van twee nieuwe knieën, maar dat zag ik – destijds al – niet meer zitten. Ik keek op tegen de maandenlange revalidatie”, geeft de Familie-actrice toe in Primo. En nu is haar kans verkeken…

“En nu ben ik er te oud voor. Zodra je op tram 7 zit, zijn dokters geen voorstander meer van zware operaties omdat de narcose extra risico’s meebrengt”, verduidelijkt Annie Geeraerts in Primo. Hoe gaat Annie om met de pijn?

“Ik voel nu meer pijn dan vroeger. Vooral trappen zijn een ramp, maar ik geef daar niet aan toe. Ik los dat op met extra pijnstillers en een zalfje”, klinkt het nuchter bij de bomma uit Familie in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven