Zware klap voor Christopher van de Planckaerts: “bang afwachten”

0
Zware klap voor Christopher van de Planckaerts: “bang afwachten”
Foto: VTM

Christopher Timmerman beleeft moeilijke tijden nu zijn mama de diagnose van alzheimer kreeg. Hoe gaat de man van Stephanie Planckaert daarmee om?

Christopher geeft in Chateau Planckaert toe dat het altijd een beetje bang afwachten is als hij zijn ouders terugziet: “Het is een beetje moeilijk nu ze die alzheimer heeft”, vertelt Christopher aan Stephanie. Christopher formuleert het als volgt…

“Ik vind het moeilijk om het te beseffen, als ik haar zie.” Want Christopher ziet zijn moeder nog steeds zoals vroeger, terwijl hij meer en meer beseft dat die alzheimer haar in zijn greep krijgt. En dan geeft Christopher toe dat hij ook worstelt met schuldgevoelens…

Zo zou Christopher graag meer tijd met zijn moeder doorbrengen, maar vanzelfsprekend is dat niet met zijn eigen gezin en werkzaamheden. En dan borrelen er vaak schuldgevoelens bij hem op… Hoe gaat zijn mama er zelf mee om?

Zijn moeder heeft er alle begrip voor dat haar zoon niet vaker bij haar kan zijn. Maar toch stelt Christopher zichzelf altijd diezelfde vragen: “Doe ik wel genoeg met haar? Zal ik achteraf geen spijt hebben?” klinkt het emotioneel bij Christopher Timmerman in Chateau Planckaert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven