Charlotte Sieben uit Familie: “ik vind haar echt een prachtige vrouw”

0
Charlotte Sieben uit Familie: “ik vind haar echt een prachtige vrouw”
Foto: VTM

Charlotte Sieben kennen we allemaal als ‘Louise Van den Bossche’ in Familie. Maar er stelde zich natuurlijk meteen al één groot probleem…

Charlotte moest Sarah-Lynn Clerckx vervangen die de rol vervulde sinds ze een klein meisje was. Had Charlotte geen schrik dat de kijkers haar teveel met Sarah-Lynn zouden vergelijken?

“Ja, want Sarah-Lynn is een prachtige vrouw!” benadrukt Charlotte Sieben in gesprek met Flair. “Ik stuurde haar een berichtje dat ik veel bewondering heb voor hoe zij de rol neerzette en dat haar Louise altijd haar Louise zou blijven.” En dan voegde Charlotte er nog een duidelijke boodschap aan toe…

“Ik verzekerde haar dat ik het anders zou aanpakken, dat ik hoopte dat ze het leuk zou vinden wat ik deed me de rol en dat ze altijd advies mocht sturen.” Kreeg Charlotte ook een berichtje terug van Sarah-Lynn Clerckx?

“Ze wenste me veel succes en was heel lief”, bekent Charlotte Sieben in Flair. Hoeveel druk ervaarde ze om de rol over te nemen van haar voorgangster?

“Een bestaand personage vervangen, brengt altijd iets meer druk met zich mee dan een gloednieuwe rol. Al valt dat bij een soap mee omdat het niet de eerste keer is dat een nieuw gezicht een bestaande rol krijgt natuurlijk”, benadrukt Charlotte Sieben in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven