Verrassende onthulling van Lynn Van den Broeck uit Thuis: “ik schaam mij daar niet voor”

0
Verrassende onthulling van Lynn Van den Broeck uit Thuis: “ik schaam mij daar niet voor”
Foto: VRT

Lynn Van den Broeck toont zich altijd verrassend openhartig en een uitspraak van de Thuis-actrice veroorzaakte heel wat ophef in showbizzland. Wat was er aan de hand?

Toen Lynn Van den Broeck te gast was in ‘De Tafel van Gert’ en daar onthulde hoeveel ze verdiende bij Thuis, vielen heel wat BV’s achterover. Verdiende de actrice zóveel?

Niet het bedrag dat de Thuis-actrice zorgde voor ophef, wel het feit dat Lynn Van den Broeck openlijk sprak over haar inkomen. Lynn reageert nu op de commotie die haar uitspraak veroorzaakte…

“Ik zeg altijd wat ik denk en ik geneer me niet voor die uitspraak,”, benadrukt Lynn Van den Broeck in gesprek met Primo. “Taboes moeten nu eenmaal doorbroken worden.” En zeker in Vlaanderen behoort wat iemand verdient nog tot de taboesfeer. En dan verduidelijkt de actrice waarom ze die onthulling deed…

“Ik wilde met die uitspraak alleen het debat openen”, verduidelijkt Lynn Van den Broeck in Primo. “Als je altijd heel voorzichtig bent, word je een grijze muis”, benadrukt de Thuis-actrice dat ze zich niet schaamt voor haar onthulling.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven