Daphne Paelinck uit Thuis: “de fans waren bang en boos”

0
Daphne Paelinck uit Thuis: “de fans waren bang en boos”
VRT

Daphne Paelinck gaat ook dit jaar weer mee met de traditionele Thuis-reis in het najaar; Wat wordt er dan zoal besproken met de fans?

“Tijdens een fanreis komen mensen altijd ventileren over mijn personage. En in het geval van Christine kan dat meer dan één ding zijn”, lacht Daphne in Primo. Toen Daphne voor het eerst meeging, moesten twee collega’s zelfs ingrijpen en de fans sussen…

Tijdens de eerste fanreis van Daphne Paelinck moesten Bart Van Avermaet en Lynn Van den Broeck de fans sussen en benadrukken dat Daphne ‘in het echt’ helemaal niet zo is als haar personage en ‘een erg lieve vrouw’ is. Want één gevoel overheerste bij de fans die meereisden…

“Alle fans waren bang én boos dat dat ‘kreng’ eraan zou komen. Er waren zelfs kijkers die zich hadden voorgenomen om niet tegen mij te spreken”, onthult Daphne Paelinck in Primo over haar eerste ervaring met de Thuis-fanreis. Waren er conflicten?

“Gelukkig waren ze snel ontdooid, en zulke negatieve reacties zijn het mooiste compliment dat je kan krijgen. Dat wil zeggen dat de kijkers helemaal meeleven met het verhaal dat je brengt”, benadrukt Daphne Paelinck in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven