Werd Hugo Sigal opgelicht?

0
Werd Hugo Sigal opgelicht?
Foto: VTM

Hugo Sigal blikt in Het Laatste Nieuws terug op de mooie tijd die hij met ‘zijn’ Nicole Josy beleefde op de vele cruises waar ze optraden. Al was er ook een donker kantje aan die periode…

Het onafscheidelijk duo zou maar liefst 25 jaar lang optreden op cruises, maar daar blijken ze allerminst een grote som geld aan te hebben overgehouden. Werden Nicole en Hugo opgelicht?

“Van onze gage werd een deel afgehouden voor onze sociale bijdrage”, doet Hugo zijn verhaal in Het Laatste Nieuws. “Wij hebben die altijd netjes betaald, maar de cruisemaatschappijen hebben dat geld nooit doorgestort naar de sociale zekerheid.” En dat blijkt nu ernstige gevolgen te hebben…

Zo moet Hugo Sigal het stellen met een pensioen van amper 600 euro. Toch wil Hugo zich geen zorgen maken over geld. “Wel over mijn gezondheid; dat is een mens zijn grootste rijkdom”, benadrukt Hugo in gesprek met Het Laatste Nieuws. Maar kon Hugo dan niet ingrijpen zijn opdrachtgevers?

“Procederen tegen die maatschappijen zou meer geld gekost hebben dan wat we eraan over zouden houden”, klinkt het gelaten bij Hugo Sigal in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven