Zorgen voor Jasmijn Van Hoof bij Familie: “ik was daar bang voor”

0
Zorgen voor Jasmijn Van Hoof bij Familie: “ik was daar bang voor”
Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof is volledig terug als Stefanie Coppens in Familie. Maar hoe was het voor de actrice om terug te keren naar de set van de VTM-serie?

“Goh, ik was een beetje bang dat ik het niet meer zou kunnen, maar ik zat al heel snel weer in de routine”, geeft Jasmijn Van Hoof toe in gesprek met Primo. En dan wil de actrice toch één iets benadrukken…

“Ik ben een radertje in een grote machine en zat direct weer op mijn plaats”, onthult Jasmijn dat Familie een geoliede machine is. “De vriendschappen werden ook snel opnieuw opgepikt.” Hoe was het om drie jaar lang weg te zijn bij Familie?

“Ik miste de collega’s en de crew, de creatieve invulling van mijn leven, het aangename leven dat ik had. Ik moet daar niet flauw over doen: als actrice werk je soms lange dagen en op onregelmatige uren, maar daarnaast heb je ook gewoon best veel vrije tijd.” Eén ding is duidelijk voor Jasmijn Van Hoof…

“Dat ik nu weer mag doen wat ik het liefst doe – dat besef is er nu wel – maakt me heel euforisch”, benadrukt de Familie-actrice in gesprek met Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven