Opvallende uitdaging voor Ruth Beeckmans: “ik ben daar wel zenuwachtig voor”

0
Opvallende uitdaging voor Ruth Beeckmans: “ik ben daar wel zenuwachtig voor”
Foto: DPG Media

Ruth Beeckmans heeft een rol in de nieuwe Studio 100-musical ‘Sneeuwwitje’ en dat is best wel buiten de comfortzone van Ruth. Hoe kijkt Ruth naar die nieuwe uitdaging?

“Het worden de eerste stappen die ik in dat wereldje zal zetten. Best spannend én een mooie kans om eens een andere kant van mezelf te laten zien”, klinkt het bij Ruth Beeckmans in Primo over haar rol in een musical. Hoe belangrijk is het om artiest nieuwe uitdagingen te blijven zoeken?

“Het is niet echt een drang, maar als artiest sta ik wel altijd open voor nieuwe uitdagingen”, geeft Ruth Beeckmans toe in Primo. “Zo kan ik mezelf blijven ontplooien, hé.” Is Ruth niet te zenuwachtig om op podium te zingen?

“Goh, ik was vroeger in veel theatervoorstellingen te zien waarin gezongen werd. Ik weet dus dat ik toon kan houden”, lacht Ruth Beeckmans in Primo. Als tiener was ze zelfs bekend als ‘de zangeres van de school’. Al moet Ruth één iets toegeven…

“Maar zenuwachtig? Toch wel. Omdat het heel intensief is, vergelijkbaar met een work-out. Er staan veel shows gepland en da’s best belastend voor mijn stem. Ik zal me daar goed moeten op voorbereiden”, benadrukt Ruth Beeckmans in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven