Gert Verhulst: “zij waren veel rebelser dan ik”

0
Gert Verhulst: “zij waren veel rebelser dan ik”
Foto: VTM

Gert Verhulst blikt terug op zijn jeugdjaren en de Studio 100-baas onthult dat hij thuis de jongste van drie kinderen was. Werd Gertje dan verwend?

“Ik heb nog een broer en een zus, maar ik ben wel de jongste. Werd ik daarom extra in de watten gelegd? Nee”, benadrukt Gert Verhulst in gesprek met Primo. Al was er wel een verschil tussen Gert en zijn oudere broer en zus…

“Mijn broer en zus waren iets rebelser dan ik. Zelf heb ik nooit conflicten gehad met mijn ouders. Mijn broer en zus hadden het pad al geëffend voor mij”, lacht Gert Verhulst in Primo. Was Gert een moeilijke tiener?

“Helemaal niet! Nooit last van gehad”, benadrukt Gert Verhulst in Primo dat zijn tienerjaren geen geworstel met onzekerheden vormden. En dan trekt Gert die conclusie ook door naar zijn eigen kinderen, Marie en Viktor. Gert formuleert het als volgt…

“En ik moet zeggen dat mijn kinderen die periode ook wonderwel zijn doorgekomen. Geen zwaarmoedigheid of depressiviteit bij ons. En daar ben ik zeker niet rouwig om”, aldus Gert Verhulst in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven