Nieuw project voor Hugo Sigal: “ik wil dat Nicole fier op me is”

0
Nieuw project voor Hugo Sigal: “ik wil dat Nicole fier op me is”
DPG Media

Hugo Sigal heeft niet alleen een nieuwe single uitgebracht, maar ook een boek ‘Leven met twee’. En dan komt Hugo met een opvallende bekentenis…

Hugo geeft toe dat hij vlucht in zijn werk om er niet onderdoor te gaan na het tragische overlijden van ‘zijn’ Nicole Josy. Stond het altijd vast dat hij zou blijven zingen, dansen en acteren?

“Oh ja!” klinkt het zonder twijfel bij Hugo Sigal in Primo. “Maar ik moest mezelf als zanger heruitvinden, want wie was ik voor de buitenwereld als Nicole niet naast me stond? Ik was altijd Hugo van Nicole & Hugo geweest. Niet enkel privé, maar ook professioneel waren wij met elkaar vervlochten”, verduidelijkt Hugo in het weekblad. Moest hij op zoek naar een eigen identiteit?

“Eigenlijk wel. Ik moet me nu bewijzen als solist”, klinkt het stilletjes bij Hugo Sigal in Primo. “Ik denk dat ik goed begonnen ben. ‘Het leven’, de eerste single, was een schot in de roos. Ik móet het ook goed doen voor mijn Nicole.” Want één ding is duidelijk…

“Ik wil dat ze fier op me is”, benadrukt Hugo Sigal in het openhartige gesprek met Primo. “Maar ik weet dat ze voor de volle honderd procent achter mijn keuze zou staan. ‘Blijf dat doen schat!’ Ik hoor het haar zo zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven