Intiem gesprek tussen Jasmijn Van Hoof en haar vriend: “het gebeurde door Familie”

0
Intiem gesprek tussen Jasmijn Van Hoof en haar vriend: “het gebeurde door Familie”
Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof moet als Familie-actrice wel vaker romantische of zelfs pikante scènes spelen. Maar hoe gaat haar vriend daarmee om?

De nieuwe vriend van Jasmijn Van Hoof heeft als IT’er weinig voeling met het showbizzwereldje en de actrice geeft toe dat ze een lang gesprek met hem heeft gehad over de intieme scènes in Familie. Hoe reageerde haar vriend?

“Mijn personage Stefanie wordt vaak aan een man gelinkt, zoals nu met Lars, die door Kürt Rogiers wordt vertolkt, maar ik heb daar lang met hem over gepraat. Ik heb ‘m uitgelegd dat het écht gespeeld is en ontdaan van alle romantiek.” En dan wil Jasmijn daar trouwens nog iets persoonlijks aan toevoegen…

“Ik vind dat zelf trouwens ook niet altijd een evident aspect van de job. Het blijft iets geks, een relatie spelen met iemand voor wie je niks voelt, maar mijn vriend begrijpt dat.” En dan kan Jasmijn Van Hoof slechts één besluit trekken…

“Ik ben hem daar superdankbaar voor, want zo vanzelfsprekend is het allemaal niet. Maar hij heeft me zijn zegen gegeven”, aldus Jasmijn Van Hoof in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven