Op wie lijken de zoontjes van Stijn en Nuria uit Blind Getrouwd?

0
Op wie lijken de zoontjes van Stijn en Nuria uit Blind Getrouwd?
Foto: DPG Media

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke blijven tot nader order het meest succesvolle verhaal uit Blind Getrouwd. Het koppel kreeg ondertussen twee kindjes samen, maar op wie lijken hun zoontjes Victor en Théodore het meest?

“Victor en Théodore zijn de spil van ons bestaan”, benadrukt Stijn uit Blind Getrouwd in gesprek met Billie. “Het zijn twee fantastische kinderen.” En dan verduidelijkt de echtgenoot van Nuria op wie hun zoontjes het meest lijken…

“Victor is heel pienter, hij heeft een enorm goed geheugen. Hij is heel nieuwsgierig en ontdekt graag dingen”, klinkt het bij Stijn in Billie, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. En hoe zit het met Théodore?

“Théodore is dan weer meer een performer. Van karakter lijkt Victor meer op de mama en Théodore meer op mij. Ik zie vaak al aan zijn ogen wat hij van plan is, omdat ik hetzelfde zou doen.” Al is er nog iets anders heel erg duidelijk bij hun zonen…

“Verder zijn het twee echte mama’s-kindjes, soms toe vervelens toe. Zelfs als ik naast hun sta, roepen ze nog naar hun mama als ze iets nodig hebben”, geeft de echtgenoot van Nuria uit Blind Getrouwd eerlijk toe in Billie, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven