Waar reist Jo Hens uit Familie naartoe?

0
Waar reist Jo Hens uit Familie naartoe?
Copyright: VTM

De cast van Familie kan even op adem komen nu de opnames stilliggen tijdens de zomermaanden, maar voor Jo Hens betekent dat niet dat zijn agenda leeg is. Lukt het de acteur toch nog om een reisje in te lassen?

“In de zomermaanden sta ik veel op het podium met mijn coverband Level Six, maar toch heb ik nog vijf dagen kunnen blokkeren voor een reisje”, onthult Jo Hens zijn minutieuze agendaplanning in Story. Waar naartoe trekt Jo Hens?

“Samen met mijn beste vrienden huur ik een huisje met zwembad in het zuiden van Frankrijk. Ik wil absoluut veel zon en warme temperaturen.” De plannen zijn dan ook duidelijk…

“Ik ga vooral veel aan het zwembad liggen, maar af en toe duik ik er zeker in voor wat verkoeling”, lacht Jo Hens in Story. Staan er met zijn vrienden ook feestjes op de planning?

“Misschien doen we ook een uitstap, en voor de rest is het een gezellig samenzijn. Of daar ook feestjes bij horen? Nee, we zijn oud aan het worden, en bovendien drink ik al een half jaar geen alcohol meer”, voegt Familie-acteur Jo Hens er met een lach aan toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven