Zorgen voor Roel Vanderstukken: “woelige tijden thuis”

0
Zorgen voor Roel Vanderstukken: “woelige tijden thuis”
Foto: DPG Media

Zijn drukke leven maakt het voor Roel Vanderstukken niet altijd vanzelfsprekend om voldoende tijd door te brengen met zijn kinderen. Maar wat voor vader is de Familie-acteur?

“Sowieso de ‘bad cop’, maar dat is niet het type vader dat ik wil zijn”, vertelt Roel Vanderstukken in Primo. “Bovendien denk ik dat elke fase in het leven van een opgroeiend kind een andere aanpak vereist.” En dan volgt er een opvallend openhartige onthulling…

Roel Vanderstukken geeft toe dat hij het meest bang was voor de tienerjaren van zijn zoons, en Toots zit daar nu volop in. Hoe gaat Roel daar als vader mee om?

De Familie-acteur probeert af en toe een lezing bij te wonen over opvoeden in woelige tijden. “Er worden zelden mirakeloplossingen aangereikt, maar die bijeenkomsten bieden wel nieuwe perspectieven die kunnen helpen bij het omgaan met de uitdagingen van het ouderschap.” En dan heeft Roel zich één iets voorgenomen…

Roel Vanderstukken wil op dit moment vooral de beste vriend van zijn oudste zoon zijn. En dat ook na zijn tienerjaren blijven, aldus de Familie-acteur in gesprek met Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven