Familie-actrice Jasmijn Van Hoof verliefd: “het was allemaal nieuw voor hem”

0
Familie-actrice Jasmijn Van Hoof verliefd: “het was allemaal nieuw voor hem”
Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof heeft sinds de zomer van 2021 een nieuwe vriend. Dat was kort nadat ze uit Familie was gestapt. Wie is die nieuwe vriend van de actrice?

“Het kwam allemaal samen. Het is echt zot geweest”, vertelt Jasmijn Van Hoof in Primo. “Mijn leven heeft ’n tijdje op zijn kop gestaan en alles is nu 180 graden gedraaid.” Al waren dat niet allemaal nieuwe dingen…

“Veel vernieuwing, maar ook enkele dingen van vroeger die terugkeren. Het voelt aan alsof ik gesetteld ben en dat geeft een heel goed gevoel”, aldus de Familie-actrice. Het koppel nam al snel een belangrijke beslissing.

Al snel kocht het koppel samen een huis. “Het zat van bij het begin goed. We zijn twee gelijkgestemde zielen en vanaf dag één waren we zeker van elkaar”, verduidelijkt Jasmijn Van Hoof haar keuze om zo snel te gaan samenwonen. Wat doet haar vriend?

“Hij is IT’er. Wat ik doe is compleet nieuw voor hem. Ik begrijp dat het voor hem niet allemaal evident is, die aandacht die ik krijg als ik in het openbaar verschijn. Dat er aandacht is van de pers voor hem, is ook nieuw. Wat ik nu vertel, vindt hij oké, maar hij wil verder het liefst op de achtergrond blijven”, aldus Jasmijn Van Hoof in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven