Regi: “ik durf die operatie niet ondergaan”

0
Regi: “ik durf die operatie niet ondergaan”
Foto: Vipnieuws.be

Eind dit jaar verwachten Regi Penxten en Kristel Hubeny hun eerste kindje samen. Een broer of zus voor de drie dochters uit hun eerdere relaties. Waarom kozen ze alsnog voor een kindje samen?

“Het verlangen naar een kindje van ons samen was te groot”, klinkt het in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. En nadat de beslissing genomen was, ging het allemaal bijzonder snel, zo blijkt…

“Ik wist niet dat Regi zo vruchtbaar was, op zijn leeftijd”,  lacht Kristel in het dubbelinterview met haar echtgenoot. De eerste drie maanden van de zwangerschap waren bijzonder zwaar, geeft Kristel toe, maar nu is het vooral genieten. En dan komt Kristel plots aandraven met een uitspraak die Regi verrast…

“Ik ben heel graag zwanger. Ik weet nu al dat ik dit na de geboorte zo hard zal missen. Misschien wil ik er nog wel eentje, hierna”, klinkt het bij Kristel. Maar hoe reageert Regi op die onverwachte aankondiging?

“Wat? Ge overvalt me hiermee. De fabriek is gesloten”, benadrukt DJ Regi in Nina. “Ik ga me niet laten knippen, dat durf ik niet. Maar ik denk toch dat de kranen euh … dichtgedraaid worden. Dat de debatten sluiten. Dat we gaan afronden. Hoe moet ik het nog zeggen?” lacht Regi dat hij een operatie als een vasectomie dan wel niet ziet zitten, maar dat nog een extra kindje nu ook niet echt meer op z’n bucketlist staat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven