Annie Geeraerts uit Familie: “ze trokken mij bijna de kleren van het lijf”

0
Annie Geeraerts uit Familie: “ze trokken mij bijna de kleren van het lijf”
Foto: DPG Media

Annie Geeraerts kruipt al sinds de begindagen in de huid van ‘de bomma’ in Familie. En de kijkers zijn haar nog lang niet beu. Integendeel!

“Tijdens de uitzending van de recentste seizoensfinale in Kinepolis bleek jij gewoon het populairste ‘Familie’-gezicht”, legt Dag Allemaal voor aan de actrice. Hoe reageerde Annie daarop?

“Dat deed mij toch wel iets”, geeft Annie Geeraerts toe in Dag Allemaal. “De massa die daar stond… Ze trokken mij bijna de kleren van het lijf! Als acteur doe je het daarvoor. Die appreciatie. Je wil toch de goedkeuring van het publiek en wordt niet graag slecht beoordeeld.” Werd ze in het verleden dan soms negatief beoordeeld door fans of critici?

Annie Geeraerts schudt het hoofd: “Inderdaad niet, nee. Ik herinner mij nog dat ik in het jeugdtheater mijn eerste hoofdrol kreeg in ‘De kleine Hendrik’. Iedereen was enorm verrast.” De krantencommentaren logen er niet om…

“De kranten schreven dat ik ‘haar niet speelde maar wás’ en op de Meir hing een levensgrote foto van mij. Blijkbaar zien de mensen mij zoveel jaren later nog altijd graag, dat heeft mij toch wel verrast”, geeft Annie Geeraerts toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven