“Stef Wauters zorgt voor prachtig huwelijk”

0
“Stef Wauters zorgt voor prachtig huwelijk”
Foto: VTM

Opvallende carrièrewending voor Stef Wauters? Het nieuwsanker van VTM was ceremoniemeester op het huwelijk van acteurskoppel Katrien De Becker en Johan De Paepe. Was het koppel tevreden over hun opvallende ceremoniemeester?

Al zes jaar vormen Katrien De Becker (Familie, Thuis) en Johan De Paepe een koppel. En onlangs gaven de twee elkaar ook het ja-woord. Met zowaar Stef Wauters als ceremoniemeester. Vanwaar die opvallende keuze?

Het huwelijk werd een perfecte dag en werd in goede banen geleid door de nogal onverwachte ceremoniemeester Stef Wauters, lezen we in Dag Allemaal. De voormalige Familie- en Thuis-actrice onthult hoe ze bij het nieuwsanker uitkwamen als ceremoniemeester…

“Stef Wauters heeft dat geweldig gedaan, met veel humor”, vertelt Katrien De Becker in Dag Allemaal. Hoe leerde het koppel het nieuwsanker van VTM kennen?

“Zijn vrouw Christel is een collega van Johan en ze zijn al lang goed bevriend. We konden ons niemand beter wensen om de teugels van de ceremonie in handen te geven. Zo’n fijne man!” klinkt het enthousiast bij Katrien De Becker in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven