Zoontje voor Tine Priem uit Thuis: “jongen heeft één groot voordeel op meisje”

0
Zoontje voor Tine Priem uit Thuis: “jongen heeft één groot voordeel op meisje”
Foto: VRT

Tine Priem leeft op een roze wolk sinds ze voor het eerst mama werd van zoontje Georges. Zag ze altijd een mama in zichzelf?

“Ik heb mij daar niet te veel vragen bij gesteld. Ik las ook geen boeken over het moederschap, ik liet het allemaal gewoon op mij afkomen”, vertelt Tine Priem in Story. “Je weet pas wat voor moeder je bent als je kindje er is.” Wat voor kind is Georges?

“Tom en ik hebben veel geluk dat Georges een makkelijk kind is. Ik kan hem perfect een paar uurtjes achterlaten bij mijn man omdat ik weet dat hij er geen last mee zal hebben. Of we nemen hem gewoon mee.” Is de actrice blij dat het een jongen is of had ze liever een meisje gehad?

“Dat maakte mij oprecht niet uit, maar ik vind het wel tof om een jongensmama te zijn”, geeft Tine Priem toe in gesprek met Story. Een jongen heeft één groot voordeel op een meisje…

“Als het een meisje was, dan had ik me wel meer kunnen laten gaan met de kleertjes. Voor jongens is de keuze toch beperkter, maar dat is misschien goed”, lacht Thuis-actrice Tine Priem in gesprek met Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven