Janine Bischops: “die man werd plots verliefd op mij…“ 

0
Janine Bischops: “die man werd plots verliefd op mij…“ 
Foto: VTM

Janine Bischops begon na haar echtscheiding de wereld rond te reizen met haar beste vriendin Lisette. En op één van die reizen werd de Familie-actrice verliefd… Wie was de man die Janines hart had veroverd?

“Mijn mooiste reis was naar Syrië. Aleppo en al die erfgoedsites… Echt prachtig. Maar kort daarop begon de zever. Toen ik er was, was alles er nog peis en vree. Bovendien werd ik er verliefd op mijn gids. En hij op mij”, vertelt Janine Bischops in gesprek met Primo. Hoe heette hij?

“Kamil heette hij. Hij sprak perfect Frans want hij had aan de Sorbonne in Parijs gestudeerd. Hij viel op mijn ogen, zei hij. Hij was een uitleg aan het geven en toen onze ogen elkaar kruisten, blokkeerde hij. ‘Wat doe jij nu met mij’, zei hij verbaasd”, vertelt Janine Bischops het verhaal met een brede glimlach. Zou het uiteindelijk iets worden tussen hen?

“Nee, dat durfde ik niet. Hij is wel nog naar het hotel gekomen, maar ik ben niet op zijn avances ingegaan. Zo ben ik niet.” Al wil Janine daar toch één iets aan toevoegen…

“Pas op, ik was vrij dus ik zou er niemand mee gekwetst hebben, maar zo zit ik niet in elkaar. Maar hij bleef verliefd op mij. Tijdens het verdere verloop van de reis nam hij af en toe mijn hand vast. Dan was ik fier”, klinkt het hartverwarmende verhaal van Janine Bischops in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven