Mooi compliment voor Kürt Rogiers: “mijn vrouw was enorm onder de indruk”

0
Mooi compliment voor Kürt Rogiers: “mijn vrouw was enorm onder de indruk”
VTM

Kürt Rogiers maakt met ‘Tussen Leven en Dood’ zijn eerste humaninterest-programma voor VTM. Over mensen die er bijna niet meer waren maar door het oog van de naald zijn gekropen. Hoe beviel die ervaring hem?

“Het verhaal van die mensen hielp me om de dingen te relativeren en alles in perspectief te zetten. Ik heb daar enorm veel kracht uit geput”, vertelt de Familie-acteur in Story. Maakten die gesprekken hem niet bang?

“Ik besef nog beter dat gevaar soms in een klein hoekje zit, maar daarom ben ik nu niet sneller bezorgd. Nee, het programma heeft me vooral nog eens duidelijk gemaakt dat ik een altruïstisch mens ben. En dat ik graag naar anderen luister”, aldus Kürt Rogiers. En zijn echtgenote kwam alvast met een compliment…

“De docureeks is een ode aan het leven. Ik hoop dat de kijkers de veerkracht en vechtlust van deze overlevers meenemen in hun eigen leven. Hoe uitzichtloos de situatie ook is, niets is onmogelijk.” En Kürts echtgenote Els kwam alvast met een opvallend compliment…

“Mijn vrouw Els heeft de eerste aflevering al gezien en ze vond het één van de beste dingen die ik ooit al voor tv heb gedaan. Zo puur en naturel. En geloof me, dat zegt ze niet snel”, benadrukt Kürt Rogiers in gesprek met Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven