“Katrien De Ruysscher uit Thuis gaat iets helemaal anders doen”

0
“Katrien De Ruysscher uit Thuis gaat iets helemaal anders doen”
Foto: VRT

Katrien De Ruysscher kennen we allemaal nog als ‘dokter Judith’ uit Thuis, maar de actrice maakt nu een opvallende carrièrewending.

Tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen zal Katrien De Ruysscher zich immers kandidaat stellen voor de lijst van Vooruit in haar gemeente Lommel. Al is één ding duidelijk…

De Thuis-actrice staat op de lijst als ‘onafhankelijke kandidaat’ en bekent op die manier niet meteen politieke kleur. Wil Katrien De Ruysscher burgemeester van Lommel worden?

Door zich politiek te engageren wil De Ruysscher ‘tussen de mensen staan en vooral luisteren naar hun noden en bezorgdheden’, lezen we op VRT NWS. “Ik kijk ernaar uit deel uit te maken van een positief en constructief project dat mee het verschil kan maken. Er is meer dan ooit nood aan samenwerking tussen mensen.” Al is één ding duidelijk…

Voor Katrien De Ruysscher is het haar vuurdoop in de politiek. Nooit eerder engageerde ze zich op politiek vlak. De ambitie is dan ook beperkt: “Ik heb geen grote ambities in de politiek, maar ik geloof echt in het lokale project van Vooruit in Lommel en wil dat ondersteunen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven