Caroline Maes uit Familie: “ik spoot een zwoele parfumgeur op mij”

0
Caroline Maes uit Familie: “ik spoot een zwoele parfumgeur op mij”
Foto: VTM

Caroline Maes deed ooit nog een vakantiejob in een parfumerie. En daar mocht ze ondanks haar jonge leeftijd al snel aan de slag als verkoopster. De Familie-actrice had het immers handig aangepakt…

Eén anekdote met een vaste klant zal Caroline Maes niet snel vergeten. “Die vrouw vond mijn lippenstift heel mooi, maar die was natuurlijk van een goedkoop merk. Ik kon me geen Dior of Clarins veroorloven.” Maar als commerçant moet je natuurlijk je boterham verdienen. Hoe pakte Caroline het aan?

De vrouw stond bij de dure lippenstiften en haar bazin deed al stiekem een teken om haar een dure Dior aan te raden. Had Caroline Maes de hint begrepen?

“Dus ik heb toen snel een dure lippenstift gezocht die qua kleur op de mijne leek”, vertelt Caroline Maes in gesprek met Story. En zo maakte Caroline als jong meisje al meteen indruk op haar bazin. Al snel leerde Caroline Maes ook het verschil tussen de dure merken en de goedkopere die ze zelf noodgedwongen droeg…

Toen ze van haar bazin zich mocht schminken met de dure merken uit de winkel merkte Caroline Maes meteen het verschil: “Mijn oogschaduw bleef langer op en mijn lippen droogden niet meer uit. Stiekem spoot ik ook wat van die zwoele parfumgeur van Dolce & Gabbana op mij, wat eigenlijk niet mocht. Je mag niet geparfumeerd rondlopen in een parfumwinkel”, vertelt Familie-actrice Caroline Maes met een brede glimlach in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Paniek bij Lesley-Ann Poppe: “ik dacht dat ik ging sterven”
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven