Droevig nieuws: Debby Pfaff en Nicolas Liébart uit elkaar

0
Droevig nieuws: Debby Pfaff en Nicolas Liébart uit elkaar
Foto: Photo News

Het was een prachtige dag toen Debby Pfaff en Nicolas Liébart elkaar het ja-woord gaven op 26 mei 2012. Maar na een huwelijk van 22 jaar blijken Debby en Nicolas op elkaar uitgekeken. Hun relatie is op de klippen gelopen en het koppel heeft de echtscheiding aangevraagd…

Het gerucht deed al eerder de ronde dat het huwelijk van Debby Pfaff en Nicolas onder druk stond en dat het koppel zelfs uit elkaar was. En die geruchten worden nu bevestigd door de Pfaffs.

De familie had het nieuws liever nog stilgehouden, maar dat is hen niet gelukt. Voor het eerst krijgen de Pfaffs te maken met een scheiding en dat valt hen bijzonder zwaar. Zeker in een periode waarin de familie al zo vaak door het noodlot getroffen werd.

Eerst was er de hersenbloeding van Carmen Pfaff, nadien de gewelddadige home-invasion waarbij Carmen geslagen en opgesloten werd in het toilet, en nu dit… Na een relatie van dertig jaar zetten Debby Pfaff en Nicolas Liébart een punt achter hun huwelijk. Al houdt het koppel wel één gezamenlijke focus…

Het Laatste Nieuws benadrukt dat de ex-geliefden het belang van hun zonen Keano en Liam voorop zal zetten en dat ze nog altijd door één deur kunnen. “Een scheiding is nooit leuk, maar stilaan vinden ze opnieuw hun draai”, getuigen intimi van het ex-koppel in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven