Pleegde Candice uit Blind Getrouwd bedrog?

0
Pleegde Candice uit Blind Getrouwd bedrog?
Foto: DPG Media

Candice Martens kennen we allemaal nog van haar deelname aan Blind Getrouwd waar ze aan Marijn Lenaerts werd gekoppeld. Maar nu wordt Candice ervan beticht de boel te hebben bedrogen. Wat is er aan de hand?

Het huwelijk van Candice en Marijn overleefde het programma, maar uiteindelijk bleek de afstand tussen hun beide woonplaatsen toch té groot om samen te blijven. Maar sinds ze gebroken heeft met Marijn heeft Candice het moeilijk een nieuwe partner te vinden. En dan dook er plots een opvallend gerucht op…

Candice uit Blind Getrouwd onthulde in de podcast ‘Alfavrouwen’ dat ze dan maar een profiel had aangemaakt op dating-app Tinder om daar haar kans te wagen, maar al snel werd ze van het platform gesmeten. Wat was er gebeurd?

“Na een half uur werd ik er alweer afgesmeten. Veel mensen dachten namelijk dat het een fake profiel was”, lacht Candice in de podcast. Maar toen werd het allemaal nog erger voor Candice…

“Ik kreeg keiveel berichten op mijn Instagram van mannen die signaleerden dat er op Tinder een vals profiel van mij rondging. Ik bedankte die mannen dan omdat ze dat doorgaven”, klinkt het schoorvoetend bij Candice uit Blinde Getrouwd.

In eerste instantie durfde Candice Martens immers niet bekennen dat het helemaal niet om een vals profiel ging, maar dat het wel degelijk zijzelf was die zich verschool achter het profiel op Tinder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven