Opvallend nieuws over Erika Van Tielen: “het is allemaal razendsnel gegaan”

0
Opvallend nieuws over Erika Van Tielen: “het is allemaal razendsnel gegaan”
Foto: DPG Media

Het is alweer enkele jaren geleden dat we Erika Van Tielen dagelijks op ons tv-scherm zagen als Amelie in Familie. De kinderen van de actrice zijn ondertussen tieners geworden en Erika is de veertig gepasseerd. Staat ze daar soms bij stil?

“Ik loop er niet de hele dag aan te denken, maar dat het leven razendsnel gaat – en sinds ik kinderen heb, nog honderd keer sneller – daar ben ik wel gezond mee bezig”, geeft Erika Van Tielen eerlijk toe in Dag Allemaal. De reden is duidelijk…

“Omdat ik het belangrijk vind om zoveel mogelijk in het nu te zitten en er alles uit te halen. Ik weet heel goed wat belangrijk is in mijn leven”, aldus Erika Van Tielen. En wat is voor Erika dan het belangrijkste in het leven?

“De clichédingen als gezond zijn, want je ziet en hoort te veel mensen waar dat niet het geval is. Verder: de mensen die ertoe doen, dat zijn er niet zo heel veel, maar dat is oké.” En dan lijkt één iets te ontbreken…

“Mijn job en al de rest wat bij het leven komt kijken is tof, maar niet de essentie”, benadrukt Erika Van Tielen in Dag Allemaal. “Ik besef dat ik geluk heb met de mensen rondom mij, het leven dat ik mag leiden, de gezondheid die ik heb. Al de rest is mooi meegenomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven