Sandrine André: “mijn man raakte volledig in paniek”

0
Sandrine André: “mijn man raakte volledig in paniek”
Foto: VTM

Sandrine André is al sinds de jaren negentig samen met de 22-jaar oudere Hans Ligtvoet. Toen ze elkaar leerden kennen hadden ze allebei een andere relatie. Waarom kozen ze uiteindelijk toch voor elkaar?

“Eind 1996 ben ik alleen gaan wonen. Ik had mijn relatie beëindigd omdat ik het gevoel had dat ik niet oprecht in het leven stond”, schetst Familie-actrice Sandrine André de situatie. Hoe reageerde Hans?

“Hans is vervolgens gepanikeerd en heeft na lang wikken en wegen voor mij gekozen”, verduidelijkt Sandrine André in De Morgen hoe ze alsnog voor elkaar kozen. Al was niet iedereen het daarmee eens…

Hans Ligtvoet had en vrouw en twee kinderen. Sandrines ouders waren tegen, maar uiteindelijk kwam Hans toch naar Antwerpen. Maar zelfs toen nog was er tegenkanting…

“Ik weet nog goed dat een vriendin van mij dreigde: ‘Jij laat hem niet binnen!’ Maar hem op straat laten staan, kreeg ik niet over mijn hart. Sindsdien zijn we samen”, klinkt het nog steeds verliefd bij Sandrine André in gesprek met De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven