Tine Priem in Thuis: “ik voel me daar niet schuldig over”

0
Tine Priem in Thuis: “ik voel me daar niet schuldig over”
Foto: VRT

Tine Priem wil bewijzen dat het moederschap prima te combineren valt met een bloeiende carrière. Voor een interview met Story moest de Thuis-actrice zoontjes Georges voor het eerst alleen achterlaten. Hoe voelde dat?

“Hij is in goede handen bij zijn papa en ik doe hier mijn ding zonder enig schuldgevoel”, benadrukt Tine Priem in Story. “Een hele opluchting, hoor.” Want één iets heb je niet in de hand…

“Voor hetzelfde geld was ik een moeder die altijd bij haar kind wilde zijn”, geeft de Thuis-actrice toe. “Maar het is niet omdat je mama bent, dat je geen professionele ambities meer mag koesteren.” Tine Priem zal zich dus niet settelen als voltijdse huismoeder?

“Nee. Voor de komende maanden is het prima dat ik alleen maar mama ben, maar ik merk al dat je snel in een routine belandt. Opstaan, wassen, opruimen, eten geven, pampers verversen… en opnieuw.” En dat is niet het leven dat Tine Priem wil gaan leiden…

“Voor nu is dat prima, maar ik kan me inbeelden dat ik na verloop van tijd een uitlaatklep nodig heb. Werken, sporten, met vrienden afspreken…” verduidelijkt Tine Priem in gesprek met Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven