Waarom vertrekt Aaron Blommaert in Familie?

0
Waarom vertrekt Aaron Blommaert in Familie?
Foto: VTM

Kijkers van Familie reageren vol ongeloof op het onverwachte vertrekt van Aaron Blommaert (Raven) uit hun favoriete serie. Waarom besloot Aaron om zo plots te vertrekken bij Familie?

Het is de acteur zelf die naar de makers van Familie is gestapt met de vraag hem uit de serie te schrijven. Aaron Blommaert wil zich volledig toeleggen op zijn muziek. En op het ‘jong zijn’.

“Voor mij was ‘Familie’ een speeltuin met allemaal superfijne mensen, en de plek waar ik ervaring kon opdoen en ‘naar school gaan’ — een beetje zoals mijn vrienden gingen verder studeren”, klinkt het bij de Familie-acteur in Het Laatste Nieuws. Maar nu stelt Aaron iets anders vast…

Aaron stelde vast dat hij nooit echt de kans heeft gehad om ‘een jonge gast’ te zijn. De acteur wil niet alleen de focus op zijn muziek leggen, maar ook eens spontaan op café kunnen blijven hangen met zijn vrienden of gaan feesten in Gent tot de vroegere uurtjes.

 Nu gaan zij werken en begint voor mij precies ook het échte werkleven waarin ik toch ook die ruimte vind om een jonge gast van 22 te zijn”, glundert de acteur of moeten we nu zanger schrijven? “Om dan ’s ochtends wakker te worden, naar elkaar te kijken en te denken van ‘Wat voor stommiteiten hebben we nu gedaan?!’” lacht Aaron Blommaert in Het Laatste Nieuws.

“Niks spannends, maar spontaner leven, doet deugd”, verduidelijkt Aaron Blommaert in Het Laatste Nieuws. Spannend wordt wel Ravens exit in Familie. Hoe zal de publiekslieveling uit Familie verdwijnen?

“Hoe Raven verdwijnt, mag ik niet spoilen. Wel dat hij blijft leven”, vertelt Aaron zaterdag in Het Laatste Nieuws. “Ik heb altijd gefantaseerd over een tragische scène waarin Raven wordt neergeschoten”, gaat Aaron in de weekendeditie van de krant verder. Maar aangezien Raven blijft leven bestaat de kans dan ook altijd dat hij ooit terugkeert. Al zal dat niet voor meteen zijn.

De kijkers van Familie reageren onthutst op het nieuws want Raven zit net verwikkeld in een verrassende verhaallijn waarin hij een oogje heeft op Stefanie, de vriendin van zijn vader Lars, gespeeld door Kürt Rogiers. En Stefanie, een rol van Jasmijn Van Hoof, zou wel eens zwanger kunnen zijn. Van Lars? Of van Raven? Misschien keert Aaron Blommaert ooit wel terug naar Familie om zijn kindje te ontmoeten…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel “Nathalie Meskens volgde bijzondere therapie”
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven