“Loredana werd gedwongen tot geheimhouding”

0
“Loredana werd gedwongen tot geheimhouding”
Foto: VRT

Loredana deed in het tweede seizoen van The Masked Singer mee als ‘Ridder’. Hoe ging de zangeres om met de strenge geheimhouding die heerst rond het populaire VTM-programma?

“Tegen mijn ouders en dochter hield ik mijn zwijgplicht vol, maar mijn man Pat was wél op de hoogte”, onthult Loredana in gesprek met Het Laatste Nieuws. Het 2Fabiola-koppel gebruikte zelfs codewoorden…

“Als we iets over ‘The Masked Singer’ wilden delen, gebruikten we het codewoord: ‘Vikings’, de serie waar we fan van waren. Zelfs in ons sms-verkeer of aan de telefoon gebruikten we die code.” Vond Loredana de zwijgplicht en de bijhorende boetes niet overdreven?

“Zo’n zwijgplicht is lastig, maar ik vond ze vanzelfsprekend. Van die boete in ons contract had ik geen schrik, want ik begreep het belang van de geheimhouding”, aldus Loredana in Het Laatste Nieuws. Al maakten haar schoonouders zich wel zorgen…

“Eén keer belde mijn schoonvader met de vraag of we relationele problemen hadden, want ik was altijd maar alleen op stap. Pat heeft hem toen wijsgemaakt dat ik een soloalbum aan het opnemen was”, onthult Loredana in Het Laatste Nieuws hoe groot de impact van de geheimhouding was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Waarom vertrekt Aaron Blommaert in Familie?
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven