Aaron Blommaert bevestigt: “ik ben verliefd”

0
Aaron Blommaert bevestigt: “ik ben verliefd”
Foto: VTM

Aaron Blommaert is van ’t stroate, zoals Niels Destadsbader zou zeggen. Eindelijk bevestigt Aaron wat iedereen al wist: hij is verliefd. Wie is de gelukkige?

Nu Aaron Blommaert stopt bij Familie komt er meer tijd vrij om ook van het leven te genieten. En dan blijkt er ook plaats te zijn voor de liefde in het leven van de acteur-zanger-presentator. Op wie is Aaron verliefd?

“Het is geen geheim dat er iemand in mijn leven is, maar dat betekent niet dat ik alles moet delen met de buitenwereld”, benadrukt Aaron Blommaert in gesprek met Het Laatste Nieuws. Onlangs kreeg Aaron nog een opvallend gerucht onder ogen…

“Onlangs zag ik iets passeren over ‘Heeft Aaron iets met zijn bandlid?’ Uit welke krochten komt dát?” zucht Aaron Blommaert. Maar stiekem weet Aaron wel waarom dergelijke geruchten gelanceerd worden…

“Ik denk dat de media dan verwachten dat ik antwoord geef van ‘Ah nee, dat klopt niet, want ik ben samen met…’ Maar daar ga ik echt niet op in”, benadrukt Aaron Blommaert in Het Laatste Nieuws dat hij zijn liefdesleven liever privé houdt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven