Tinne Oltmans: “ik heb mezelf een heel bijzonder cadeau gegeven”

0
Tinne Oltmans: “ik heb mezelf een heel bijzonder cadeau gegeven”
Foto: DPG Media

Tinne Oltmans gaf na afloop van de telenovelle ‘Lisa’ toe dat de opnames enorm zwaar waren geweest. Tinne wilde dan ook herbronnen en de batterijen opnieuw opladen na die drukke periode. Is dat ondertussen gelukt?

Tinne gaf op haar socials al aan dat ze de afgelopen zomer tijd voor zichzelf wilde nemen: om te zoeken, te schrijven en te leren. Is dat gelukt?

“Ik heb de zomer echt als zomer kunnen ervaren”, klinkt het enthousiast bij Tinne Oltmans in Primo. “Ook met het idee dat ik half augustus aan de repetities van ‘Grease’ zou beginnen. Die start was een fijn eindpunt van de vakantie waarnaar ik kon uitkijken.” Wat deed ze zoal gedurende de zomermaanden?

“Ik ging weer naar festivals, ontmoette mijn vrienden, maakte nieuwe muziek en kocht wel honderd planten”, lacht Tinne Oltmans in Primo. En dan gaf Tinne zichzelf één prachtig cadeau…

“Het was gewoon fijn dat de tijd en vrijheid er waren. Ik heb die mezelf cadeau gegeven. Neem het van me aan, als artiest is dat niet evident”, benadrukt Tinne Oltmans in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven