Problemen voor Kürt Rogiers: “mijn dochters zijn daar niet blij mee”

0
Problemen voor Kürt Rogiers: “mijn dochters zijn daar niet blij mee”
Copyright: VTM

Kürt Rogiers is natuurlijk niet alleen ‘Lars’ in Familie, maar bovenal ook een warme familiemens. Hoe kijken zijn dochters naar het acteerwerk van hun papa?

Nu zijn personage in Familie aanpapt met een veel jongere vrouw, ergeren zijn dochters zich opnieuw dood aan het televisiewerk van hun vader. Kürt Rogiers formuleert het als volgt…

“Dat is de reden waarom ze het amper nog volgen. Ze denken vooral: ‘Papa, moet dat nu echt?’ Als ik aan een nieuw project begin, is het eerste wat ze vragen: ‘Je gaat toch weer niet kussen?’”, onthult Kürt Rogiers in gesprek met Story. Zouden zijn eigen dochters mogen thuiskomen met een veel oudere man?

“Ik zou dat wel pittig vinden, maar ik zou er nu ook geen groot probleem van maken”, benadrukt de Familie-acteur in Story. Eén gevoel moet altijd overheersen…

“Of ze nu samen zijn met een man of een vrouw, of met iemand die twintig jaar ouder is: als ouder wil je vooral dat je kind gelukkig is en dat haar partner goed is voor haar”, benadrukt Kürt Rogiers in gesprek met Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Aaron Blommaert bevestigt: “ik ben verliefd”
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven