Big Brother-kijkers ergeren zich rot aan aan bewoner: ‘eruit die blaaskaak’

0
Big Brother-kijkers ergeren zich rot aan aan bewoner: ‘eruit die blaaskaak’
Foto: Play4

Wie de livestream van Big Brother volgt, die snapt meteen over wie dit bericht gaat: over Kristof Carpentier uiteraard.

De gewezen ex-leraar aardrijkskunde en de zelfverklaarde schlagerzanger is zo prominent in het huis aanwezig dat heel wat kijkers zich mateloos aan zijn gedrag en houding storen.

Dinsdag was het ook weer van dat. Toen de bewoners de opdracht kregen om de 6.970 vogels in het huis te verzamelen en te tellen, nam Kristof het voortouw en kwam hij volgens sommigen té bazig over.


“Kristof kan dus echt zijn leraar-modus niet uitschakelen hè. Stoort mij enorm dat hij precies tegen kleine kinderen praat en elke keer opnieuw de leiding neemt 🙄”, reageert iemand op Facebook. “Ja, hij moet overal haantje de voorste wezen”, pikt iemand op die opmerking in.

“Het gaat om de manier waarop hij de leiding neemt en alles naar zijn hand wil zetten. Je kan complimenten geven maar vergeet niet dat je met volwassenen bezig bent en niet met kinderen/tieners 🙄

Eerst nam Tobias de leiding en hij deed dat op een totaal andere manier 👍”, stelt een kijkster vast. “Kristof, man man man, wat een groot gedacht heeft hij van zichzelf”, gaat een andere kijker verder. “Hij begint ook op mijn systeem te werken”, “Stoort mij enorm. Ook steeds dat haantjes gedrag” en “Hij mag eruit die Kristof”, lezen we nog op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven