Zorgen voor Sean Dhondt: “dit is voor de rest van mijn leven”

0
Zorgen voor Sean Dhondt: “dit is voor de rest van mijn leven”
Foto: Peter De Smedt

Sean Dhondt kan op professioneel vlak nu al met trots terugblikken op een prachtige carrière. Toch zal er altijd die ene smet blijven die hem zal achtervolgen…

De zaak Eveline mag dan wel alweer enkele jaren achter ons liggen, toch zal het voor altijd in het collectief geheugen gegrift staan. Hoe blikt Sean terug op die moeilijke periode?

“Naast de leuke momenten in de media zijn er ook negatieve ervaringen die je meeneemt voor de rest van je leven”, geeft Sean Dhondt toe in Primo. “Er lopen helaas ook mensen met slechte bedoelingen rond.” Al wil Sean één iets benadrukken..

Er is veel te doen geweest rond het Eveline-schandaal, maar ook dat passeert, klinkt het gelaten bij de presentator. “Het is een deel van een leerproces dat je doormaakt als mens.” Al blijft Sean één ding jammer vonden…

Sean Dhondt vindt het vooral jammer dat alles zo buitenproportioneel veel aandacht kreeg in de media: “Het was een ongelofelijke fout maar de gevolgen waren wel buiten proportie. Het is part of the job. Ik heb die zaak helemaal achter mij gelaten”, klinkt het in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven