Problemen voor Yanni Bourguignon uit Familie: “het geld is op…”

0
Problemen voor Yanni Bourguignon uit Familie: “het geld is op…”
Foto: VTM

Yanni Bourguignon is al een hele poos verloofd met Kelly. Het koppel kreeg ondertussen ook twee kindjes samen. Denken ze er nog niet aan om te gaan trouwen?

“Ja, dat blijft een ding. Ik spreek wel al over mijn vrouw terwijl Kelly mijn verloofde is, maar ik denk dat we in de nabije toekomst voor de wet gaat trouwen.” De reden is duidelijk…

“Dan is alles wat beter geregeld, ook als er iets met één van ons zou gebeuren”, verduidelijkt Yanni Bourguignon in gesprek met Story. Toch stelt er zich een probleem voor het koppel…

“Maar een feest zal eerder voor 2025 zijn. Nu we een huis moeten afbetalen en twee kinderen hebben, is het geld op”, geeft Familie-acteur Yanni Bourguignon eerlijk toe in gesprek met Story. “Laat ons eerst nog maar wat sparen.” Komt er dan geen derde kindje?

Yanni Bourguignon geeft toe dat het gezinsgeluk momenteel compleet is: “Maar zeg nooit nooit”, voegt de acteur er meteen aan toe. “Wie weet willen we over een paar jaar wel een derde, maar dat is nu totaal niet aan de orde.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven