Tom Waes: “dat was echt een vreselijk moment”

0
Tom Waes: “dat was echt een vreselijk moment”
Foto: Vipnieuws

Tom Waes geeft in ‘Kalm Waes’ plots toe dat hij misschien wel een pleaser is. De tv-maker wil daar in Humo wat dieper op ingaan. Is Tom echt een pleaser?

“Ik denk het. Dat kwam er op dat moment uit omdat er nul reactie van dat panel kwam, wat ik ook zei”, verwijst Tom Waes naar het moment waarop een panel allerlei negatieve dingen zei om een stressreactie los te weken bij Tom Waes. Hoe reageerde Tom?

“Ik kon alleen maar denken: wat moet ik hier doen om van die mensen een reactie te krijgen, liefst een positieve?” En dan herinnerde de presentator zich plots een pijnlijk moment uit het verleden…

“Ik herinner me dat Bart De Pauw en Tom Lenaerts ooit tijdens een optreden van een stand-upcomedian – Geert Hoste, denk ik – met het publiek hadden afgesproken dat ze nergens op zouden reageren: niet lachen en niet applaudisseren.” En dat leidde tot een bijzonder pijnlijk tafereel…

“Hoste komt op, begint, vertelt een grap, vertelt nog een grap… Niemand reageert. Je ziet hem ineenkrimpen. Dat moet vreselijk zijn. Ik zou daar ook staan sterven”, geeft Tom Waes toe in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven