Familie-actrice Caroline Maes: “ik kreeg te maken met een enorm moeilijke klant”

0
Familie-actrice Caroline Maes: “ik kreeg te maken met een enorm moeilijke klant”
Foto: VTM

Naast haar liefde voor acteren, houdt Caroline Maes ook enorm veel van schoonheidsproducten en parfums. Twee jaar lang deed de Familie-actrice zelfs een vakantiejob in een parfumerie. Hoe beviel haar dat?

Na verloop van tijd mocht Caroline Maes ook parfums verkopen. “Omdat ik mijn vakantiewerk heel serieus nam, heb ik ook aan alle producten geroken om ze te leren kennen”, verduidelijkt Caroline Maes in Story dat haar bazin enorm tevreden over haar was.

“En geloof me, er stonden héél veel parfums in die winkel”, klinkt het niet zonder trots bij Caroline Maes. En zelfs toen al kwam haar acteertalent bovendrijven…

“In het begin deed ik vaak alsof ik er veel van afwist, het was dus ook een beetje toneelspelen”, vertelt Caroline Maes in Story. En dan waren er natuurlijk ook de moeilijke klanten waar Caroline soms mee moest afrekenen…

“Soms had je wel moeilijke klanten. Die kwamen elk weekend langs om na een uur ruiken toch niets te kopen”, verduidelijkt de Familie-actrice in gesprek met Story. “Mijn collega’s sprongen altijd weg als die dames binnenkwamen, maar ik bleef braafjes staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven