Sandrine André over eerste ontmoeting met haar geliefde: “nat en glad”

0
Sandrine André over eerste ontmoeting met haar geliefde: “nat en glad”
Foto: VTM

Sandrine André en Hans Ligtvoet vormen al jarenlang een ijzersterk showbizzkoppel. Maar hoe leerden de geliefden elkaar kennen?

“Het was 1 mei 1995. Hans en ik waren de twee nieuwkomers bij de KVS in Brussel”, doet Sandrine André haar verhaal in gesprek met De Morgen. “Hans was 40, ik 22. We zaten allebei in een relatie.” Toch sloegen er toen al vonken over…

“Na de vergadering gingen we met de hele ploeg een strandwandeling maken, met uitzondering van mijn vader. Op een gegeven moment kwamen we bij een golfslagbreker aan die nat en dus glad was.” Hans kwam met een opvallend voorstel…

“’Zal ik je helpen?’, vroeg Hans, de gentleman die hij is. Hij reikte zijn hand en op het moment dat onze handen elkaar aanraakten, voelde ik een bepaalde energie door mijn lijf stromen”, doet de Familie-actrice haar verhaal in De Morgen. Was dit liefde op het eerste gezicht?

“’Wat is dít?’, dacht ik. We hielden elkaar veel te lang vast, met als excuus dat het er glad was”, lacht Sandrine André in De Morgen. “Maar liefde op het eerste gezicht zou ik het niet noemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven