Paniek bij Lesley-Ann Poppe: “ik dacht dat ik ging sterven”

0
Paniek bij Lesley-Ann Poppe: “ik dacht dat ik ging sterven”
Foto: DPG Media

Lesley-Ann Poppe leidt een druk leven als moeder en zakenvrouw, maar dat betekent niet dat er af en toe geen tijd is om een reisje te maken. Eén soort vakantie geniet haar voorkeur…

Lesley-Ann Poppe trekt het liefst naar zonniger oorden, bij voorkeur in de buurt van water. Strand of zwembad? “Geef mij maar de zee. Aan een zwembad ligt iedereen in een cirkel elkaar te begluren. Aan de kust heb je tenminste een weids uitzicht. Ik zwem overigens alleen maar in zee en nooit in een zwembad”, onthult Lesley-Ann Poppe in TV Familie. Al is in de zee zwemmen niet altijd zonder risico’s..

Zo liep het bijna fout bij een zwempartijtje in de Stille Oceaan toen Lesley-Ann Poppe plots een haai zag naderen: “Ik dacht dat mijn laatste uur geslagen had. Plots zwom er een grote haai recht op me af.” Wat gebeurde er toen?

“Hij stopte vlak voor mij, maar bleef me indringend aankijken. Ik dacht dat ik ging sterven.” Gelukkig veranderde de haai plots van gedachten…

“Gelukkig draaide de haai ineens om en koos hij de andere kant, richting een Japans koppel. En wat deed die man? Hij duwde zijn vrouw voor zich uit om zichzelf te beschermen.” Hoe liep het akelige avontuur uiteindelijk af?

“We zijn er alle drie met de schrik vanaf gekomen, maar die man kon het achteraf wel uitleggen”, voegt Lesley-Ann Poppe eraan toe in TV Familie. Nochtans is de wulpse blondine over het algemeen geen angsthaas: “Zo heb ik al geposeerd met een slang en ook al aan kooiduiken met witte haaien gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Staf Coppens: “ik wist niet meer waar ik was”
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven