Katrien Devos: “hij was echt mijn favorietje bij De Kotmadam”

0
Katrien Devos: “hij was echt mijn favorietje bij De Kotmadam”
Foto: VTM

Katrien Devos kroop bijna dertig jaar lang in de huid van Vlaanderens bekendste én meest geliefde ‘kotmadam’. Met wie van de castleden had ze de beste band?

“Het overlijden van collega Odilon Mortier twaalf jaar geleden was een heel zware dobber. Ik heb nog geregeld contact met zijn weduwe”, vertelt Katrien Devos in Story. Hoe herinnert ze zich Odilon?

“Odilon was uniek, en onvervangbaar”, benadrukt Katrien Devos. “Maar anderzijds zie je ook zoveel opbeurende dingen. De jonge generatie trouwt, mensen die je nog als klein kindje hebt gekend, krijgen zelf een baby. Dat is de evolutie van het leven, met alle mooie en donkere momenten”, vertelt Katrien aan Story. Aan één iemand houdt ‘de kotmadam’ warme herinneringen over…

Vooral aan haar periode met Din Meysmans houdt Katrien Devos warme herinneringen over. Hij speelde Bertje, die in de snoepwinkel snoep kwam kopen. Wat was er zo speciaal aan de jongen?

“Hij was zo’n speciale jongen: zo ontwapenend en rijp voor zijn leeftijd! Voor Jeanne was hij het kind dat ze zelf nooit gehad heeft”, verduidelijkt Katrien Devos in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven