Onverwacht koppel gevormd in ‘B&B Zoekt Lief’?

0
Onverwacht koppel gevormd in ‘B&B Zoekt Lief’?
Foto: VTM

Verrassend nieuws over ‘B&B Zoekt Lief’. Het afgelopen seizoen was allesbehalve een succes te noemen op het vlak van liefde, maar nu blijkt er alsnog een koppeltje gevormd te zijn tijdens ‘B&B Zoekt Lief’. Waar sloeg Cupido toe?

Kort na de uitzending van de slotaflevering van het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ raakte bekend dat geen van de twee koppels die het opleverde nog samen waren. En toch blijkt er dan toch één onverwacht koppeltje gevormd te zijn op de valreep van het programma…

De flamboyante Katy, die in het Nederlandse Sluis haar B&B uitbaat, wist iemand aan de haak te slagen dankzij ‘B&B Zoekt Lief’. Wie is de gelukkige? Toch niet die dekselse Jelmont? Nee, hoor…

Katy koos tijdens de opnamen uiteindelijk voor Peter. “We waren nog zeven maanden een koppel, maar ik voelde niet genoeg vlindertjes, ook al is hij een romantische, lieve kerel”, klonk het na afloop van het programma in Dag Allemaal. Ondertussen vond Katy al opnieuw de liefde. Eveneens iemand die ze dankzij ‘B&B Zoekt Lief’ leerde kennen. Wie is de gelukkige?

“Het is nog pril, we zijn nog geen drie maanden een koppel”, vertelt Katy uit ‘B&B Zoekt Lief’ in Dag Allemaal. “Hij komt uit Meise, maar ik heb hem wél via het programma leren kennen.” Al blijkt het niet om een deelnemer te gaan. Wie veroverde dan wel het hart van Katy?

“Hij had zijn filmpje te laat ingezonden, de selectie was al gemaakt. Hij had ook een berichtje gestuurd, waarop ik heb geantwoord en van het ene is het andere gekomen. We zien wel wat het wordt”, klinkt het alsnog verliefd bij Katy uit ‘B&B Zoekt Lief’ in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven