Tinne Oltmans: “ik ben een halve Nederlandse…”

0
Tinne Oltmans: “ik ben een halve Nederlandse…”
DPG Media

Tinne Oltmans brak volledig door dankzij Ghost Rockers en Steracteur Sterartiest en bevestigde met haar hoofdrol in de telenovelle ‘Lisa’ dat ze een blijvertje is. Nu schittert Tinne in de iconische musical ‘Grease’. En daarover doet Tinne een opvallende uitspraak.

De cast van Grease is half Vlaams, half Nederlands. Hoe voelde het om met zo’n gemengde ploeg te spelen? Maar Tinne kan daarover duidelijk zijn…

“Ik ben zelf een halve Nederlandse, omdat mijn papa Nederlander is”, verrast Tinne Oltmans in Primo. “Ik heb daarnaast ook in Tilburg gestudeerd en was te zien in Nederlandse films.” Al is één ding duidelijk…

“Er zijn natuurlijk wel verschillen tussen beide landen. De taal uiteraard, maar vooral de manier waarop we in het leven staan.” Wat is het grootste verschil met onze noorderburen?

“Nederlanders zijn doorgaans wat harder en directer, terwijl Vlamingen houden van zachte communicatie. Het was mooi dat we elkaar daarin vonden, het heeft de musical zeker naar een hoger niveau getild”, aldus Tinne Oltmans in gesprek met Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven