Paniek bij Familie-kijkers: “er gaat iets ergs met haar gebeuren”

0
Paniek bij Familie-kijkers: “er gaat iets ergs met haar gebeuren”
Foto: DPG Media

Er heerst paniek bij de Familie-kijkers want er dreigt zich opnieuw een drama af te spelen in hun favoriete serie. En dat zou wel eens zware gevolgen kunnen hebben. Wat is er aan de hand?

De opnames van Familie lopen een heel eind voor op wat we momenteel op televisie te zien krijgen. Zo weten we dat het huwelijksfeest van Mieke (Caroline Maes) al werd opgenomen, terwijl dat pas in de midseasonfinale begin 2025 op televisie zal komen. Maar net daar dreigt het fout te lopen…

We kennen allemaal de plannen van slechterik Joris voor dat huwelijksfeest en opmerkzame kijkers merkten op dat er door de makers van Familie gezocht wordt naar een figurant die een thuisverpleegkundige wil spelen. En dan stelt er zich natuurlijk één vraag..

Dreigt één van de Van den Bossches zwaargewond achter te blijven? In die mate dat thuisverpleging nodig is? En wie is dan het slachtoffer?

Gaat het om Mieke zelf of is het misschien een ander lid van de familie? Of zou er iets met de bomma (Annie Geeraerts) gebeuren? De wildste speculaties doen momenteel de ronde over wat zich nu reeds aandient als een ‘explosieve midseasonfinale’!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven