Ruzie op de set van Familie?

0
Ruzie op de set van Familie?
Foto: Photo News

Soms heeft televisiekijkend Vlaanderen het moeilijk om feiten en fictie van elkaar te onderscheiden. Zo circuleert er ook een gerucht over een mogelijke ruzie op de set van Familie. Maar klopt dat wel?

Lars, gespeeld door Kürt Rogiers, heeft het in ‘Familie’ behoorlijk moeilijk. De man zou héél graag nog een kind met Stefanie (Jasmijn Van Hoof) krijgen, maar dat is niet zo vanzelfsprekend. Maar er is meer aan de hand…

Bovendien lijken er ook vonken over te slaan tussen Stefanie en zijn zoon Raven (een rol van Aaron Blommaert). De woordenwisselingen tussen Lars en Stefanie zijn ondertussen schering en inslag, maar de acteurs willen nu één gerucht de wereld uithelpen…

“In ’t echt niks aan de hand hoor!!”, schrijft Jasmijn op haar sociale media, waarmee ze meteen benadrukt dat kijkers niet hoeven te vrezen dat er ook wrevel (of romantiek) tussen hen beide bestaat in het echte leven.

En aangezien Kürt Rogiers het bericht van zijn Familie-collega snel en gretig deelt, lijkt het ons duidelijk dat beide acteurs op straat al werden aangesproken over hun vermeende ‘ruzie’ bij Familie. Maar alles is dus koek en ei! Beloofd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven